Magunkról

Ahhoz, hogy képesek legyünk a változásra elengedhetetlen, hogy tudatosan éljük, legyen szó mozgásról, táplálkozásról, vásárlásról vagy önismeretről. Az Élj Tudatosan alapítvány a tudatos életmódhoz járul hozzá, hogy ezáltal egy teljesebb életet éljünk, e cél megvalósítása érdekében létrehoztuk az Élj Tudatosan magazint, mely online formában működik.

Közösségünk azon személyek társasága, akik fontosnak tartják, hogy életüket tudatosan éljék. Életszemléletükben megjelenik a holisztikus, integrált szemléletmód.

Tevékenységeinket az élet 4 dimenziójában végezzük.

1. Belső munka, melyek során az egyénre, az önismeretre, önfejlesztésre fókuszálunk.
2. Egészséges életmód, melybe többek között beletartozik a táplálkozás, testmozgás is.
3. Közösségi programok (tanfolyamok, kurzusok, táborok, elvonulások)
4. Magazin, fesztiválok, rendezvények, szociális klubok

Az Élj Tudatosan alapítvány, közösség nyitott, örömmel működik együtt minden olyan magánszeméllyel, társasággal, szervezettel, akik a fókuszt az együttműködésre teszik. Tevékenységeinkhez örömmel fogadunk önkénteseket.

A Közösség tagjai számára fontos egymás véleményének, nézetének meghallgatása, a szeretetteljes légkör megteremtése, valamint nagy hangsúlyt tesz egymás támogatására, oly módon, hogy a bölcsességünket integráljuk az együttérzésünkkel, mely megnyilvánulhat anyagi, lelki és szellemi szinten is.

A Közösség tagja lehet bárki mindenféle elkötelezettség nélkül, akár online, akár fizikai szinten.

Célkitűzésünk, hogy önismeretünket, tudásunk legjavát felhasználva mélyítsük megértésünket, nyissunk szívünket és tudatunkat és mindezen dolgok által segítséget, támogatást tudjunk nyújtani minden élő lény számára.

Nem terheljük egymást plusz elvárásokkal, de mindenki a maga megértési és megélési szintjén alkalmazza az Univerzális Törvényeket itt is. Ehhez mindig segítséget nyújtunk, hogy megértésünk mélyülhessen, rálátásunk és világlátásunk tágulhassék, szívünk és tudatunk lehetőségeinkhez képest határtalanra nyílhassék.

Fontos számunkra, hogy az elsajátított tudás saját tapasztalattá transzformálódhasson, hogy azt mindenki a mindennapi életében alkalmazni és kamatoztatni tudja.