Kapcsolatok

Kapcsolódás Tábor

Kedves Mindenki,

Ismét lehetőségünk lesz, hogy pár napot együtt tölthessünk egy szeretetteljes, örömteli légkörben, melyhez egy tábor ad megfelelő keretet.

Időpontja: 2019. október 18 reggel 10 óra – 2019. október 20. délután 6 óra.
Helyszíne: Tinnye, Damjanich u. 11.

Program: A tábor célja a találkozás öröme mellett az, hogy a testünket felkészítsük az évszak adta kihívásokra. A jóleső fizikai terhelést relaxációval, kellemes zenével és játékokkal oldjuk. A szellemet csendesítsük összehangolódással és meditációval. A lelkünket pedig feltöltsük a közösen töltött pár nappal kiszakadva a hétköznapokból.

Fizikai erőnlétünk fejlesztéséről Izsák Szilvi és Kiss Gábor fog gondoskodni napi két edzés formájában. Elmélyedésben és összekapcsolódásban Simon Gyuri segít bennünket. A reggeli gyakorlásban (borulás, meditáció, teázásban, idézetek) és az esti meditációban Rimóczi Istu és Kovács Zoli lesz a vezetőnk. Balassa Andi interaktív előadása révén lehetőségünk nyílik kapcsolódni életcélunkhoz. Himalájai kalandjukról Bod Ádám mesél. Emellett lesz sok játék, beszélgetés és más érdekes programok. Napi háromszori vegetáriánus étkezés lesz, melyet közösen készítünk el azokkal, akik hívást éreznek erre (az esetleges ételérzékenységet kérjük regisztrációs emailben jelezzétek).

A tábor díj: 20.000 Ft/3 nap, 14.000 Ft/2 nap, 7000 Ft/1 nap
Ez az összeg a tábor önköltsége, aki ezen felül úgy érzi, lehetősége van adományával a leendő vidéki közösségi hely létrejöttét erősíteni.
Részvételi szándékotokat a kigergo57@gmail.com email címen jelezzétek.

Szeretettel várunk Benneteket,
A szervezők,
Kiss Gergő és Simon Gyuri

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.